Batur jeung jawaban anjeun - naon anu maranéhanana ngaran. (di italia, kecap dina basa jerman)

tinimbang nu boga urang jeung anjeun kudu hormat

Lamun anjeun minuhan batur jeung ucapan, anjeun ngagorowok"anjeun"ka panongtonJeung lamun batur manéhna speaks ka anjeun, anjeun hartina datang ka manéhna. Tapi naon anu anjeun nelepon eta dina manusa jeung drive nya, salaku di tengah umur atawa dina biasa buku fiksi? Aya sahanteuna hiji kecap. Dina abad seventeenth, anjeun aya di muatan of pangéran jeung nu séjénna luhur-ranking pajabat lesser pangkat (Ihrzen). pikeun luhur-ranking dignitaries jeung lords feodal, nu pluralisme tina Majestatis ieu dibere sakuliah Éropa. Dina rasa prinsip dipake tinimbang pribadi singular kata ganti, i.e. Abad ka ieu judul jeung Eta, mineral biasana dibawa ku atasan jeung lords of the state:"Budak, kungsi lebu dina pot. kuring ngarti ti Manéhna, Bapa,"bari mulya putra kajawab kolotna. Ilahar jalma anu dina watesan nominal jeung pendeta jeung bangsawan, bari sosial ieu H ieu dicokot dina jamak jeung kamungkinan jeung judul sejenna saperti"kadek Herr".

Mineral anu ayakeun dina basa jerman atawa di puseur

Dina normal populasi désa nepi ka ahir abad pertengahan, dulur di genre ieu di mimiti, nu teu merlukeun nu mana wae posisi husus nu maranéhanana diayakeun, kaasup asing. Nepi ka ayeuna, ieu téh langka di sagala rupa désa jerman-diomongkeun wewengkon Saale, contona dina Bernese Oberland wewengkon atawa dina sababaraha bagian tina Tyrol. Dina kasus pesca, Epoca ieu appellative jeung eta, ihrzen biasana ogé loba dipaké di bourgeoisie nu. Di antarana aya anggota kulawarga dina jamak. Contona:"Bapa, kuring keukeuh yén anjeun tur anjeun bakal nyieun Kuring hiji misi pikeun kabagjaan mah.Irzen", nu masih dipaké di ditu di dieu di kulon kidul Jerman, utamana di Baden, Swabia, Palatinate, Hesse jeung Rhineland, kitu ogé di sawatara wewengkon Swiss, utamana dina Bern-Jerman jeung Alsace. Éta ogé aya dina basa saperti Islands salaku Volga-jerman jeung Kazakh-jerman. Eta lolobana dipaké dina engang atawa engang nu patali basa jeung biasana ngadéngé kitu hiji tahap panengah antara Tu jeung gleig, tapi ogé bisa jadi hiji single salam (saperti dina Bernese jerman atawa varian tina jerman bass). Dina ahir, sakabéh eta dipedar ku basa-sajarah jeung budaya isu kira-kira Darcy, Mineral, Irsen jeung egleig, pindah ka Jarak keur Kuring. Jadi ayeuna urang aya di Italy, basa kuring nepi jarak maksimum."Urang"hartina"dokter sarua salaku urang ayeuna."Hello, Martin. Naon ngaran anjeun, sabab lamun hiji jalma speaks jeung"anjeun"atawa"maranéhanana". Lamun batur nyebutkeun"anjeun"ka batur, tuluy eta sacara"Enya", lamun ngomong"Enya", mangka gleig robah, tapi"anjeun". Aya kali lamun urang anu hayang jadi anjeun. Jeung sababaraha di antarana hayang jadi dina pribadi watesan. Atawa rada, salah sahiji nu anjeun, jeung anjeun atawa jeung ucapan. Ieu téh cukup keur kuring, euweuh urusan lamun batur méré kuring jauh masarakat awam atawa sacara resmi ti anjeun, disadiakeun yén jalma téh geulis sarta jeung panon manéhna bisa diajak ngobrol, kuring teu ningali nu mana wae nu masalah pikeun lila gawé babarengan. Keur kuring, anjeun ogé boga nganggur teu jeung hormat yén kuring kudu mintonkeun anjeun atawa ngabejaan ka kuring ngeunaan eta. Enya, keur kuring ieu leuwih ti hiji bentuk lemesna arah jalma mah teu nyaho - kuring Dating pikeun kahiji kalina. jeung anjeun meunang dipaké pikeun eta lamun anjeun meunang leuwih jeung leuwih antara maranehna. Saprak éta dina basa inggris, éta loba gampang ti"Yous Enya"keur eta, ngan kawas eta pikeun anjeun. Anjeun bisa dibere nyaho batur anu gampang.

Aya jalma anu biasana meta lamun anjeun méré diri ka para panongton.

meureun nu generasi kolot. Saeutik teuing sensitip. lamun barudak meta, lamun maranehna nu asih. tuluy Jason sacara paripolah, kahiji sakabeh, jeung urang teu hayang ngaku eta. aya kecap sapertos ieu, naon kuring keur néangan, keur kuring dina basa sunda.

tapi kuring teu ngarti: hi, kumaha damang? Oge, kuring, sanajan lolobana jalma dipaké istilah jeung ngaran, tapi lamun kuring sakapeung dipaké istilah jeung ngaran, saha atuh anu biasana mah lamun mah konfrontasi jeung anjeun atawa gleig robah.

salami anjeun ngabejaan masarakat kira-kira umur anjeun. jeung lamun nyaritakeun eta. wah, sabenerna, kuring teu kapikiran make istilah ngaran, kuring ngan teu nyaho kumaha harita kuring gé geus mah counter-réaksi. kumaha anjeun ngalakukeun hal eta? aya, anjeun bakal sacara resmi gelo lamun anjeun make watesan jeung ngaran jeung jalma ngora anu geus balik ti anjeun. jeung, di luhur kabéh, kumaha heubeul anjeun? Kaula néangan kecap sejen pikeun karya, saperti lamun batur ieu teu nulungan kaluar salila pindah, jeung nu duit maranéhanana narima. Aya oge nu leuwih hade kecap, kawas bantu atawa sisi. Di karya, manéhna ceramah ka kuring ngeunaan hiji batur sapagawean heubeul, sok jeung ngaran dirina sorangan, tapi di waktu nu sami sacara resmi. Kuring manggihan ieu rada aneh, sabab kuring apal bédana. Abdi hoyong terang kumaha Putri (i. raja putri) responds di abad pertengahan (Italia). Ieu téh ngomong ngan alatan aya, contona,"Alus peuting, Anjeun Highness"atawa nu sejenna prints. Alus mah diabetik babaturan, kamari di mah kuda tunggang pasanggiri manéhna ujug-ujug murag, ngabalukarkeun manéhna boga hypoglycemia. Lamun ambulan anjog jeung dokter nyandak care hade manéhna jeung hayang manéhna indit ka rumah sakit, kuring indit dina ambulan. Tim ieu pisan nice, jeung kuring sadar yén babaturan mah sok dina watesan nu sarua, sanajan kanyataan yén manéhna téh geus umur (masih awal). Di rumah sakit, kumaha oge, ieu nu cara séjén kira-kira, di mana dokter jeung staf médis ngan diuk. Lamun babaturan mah ngawaler ka kuring, manéhna ngomong hal anu mindeng kajadian ka manéhna (manéhna geus datang ka rumah sakit ngaliwatan RTW dina taun volt hypoglycemia), nu RTW awak dibikeun eta leuwih ka anjeun, jeung staf rumah sakit narima eta solemnly. Kumaha ieu ieu, atawa anu geus jadi ilahar yén nyalametkeun service nyadiakeun latihan ka umum jeung rumah sakit pikeun penderita ngora, sadaya tanpa mahiwal sacara resmi. Lamun batur jawaban jeung dina mimiti-ngaran dasar, jalma bakal terus ngajawab, atawa eta bakal henteu sopan lamun maranehna mangka lulus latihan dina ka masarakat. Kuring mikir yén lamun batur geus sopan santun dina response maranéhanana, mangka maranéhanana kudu mintonkeun sisi katuhu tina pertanyaan. Lamun turun turun di ahir, eta bakal nice lamun manggihan jalma anu mere anjeun dina tangtu tina hiji paguneman. Sanajan ieu téh atra nu muhrim teu nelepon panongton"anjeun", anjeun bener katuhu. Sanggeus kabéh, éta teu karasa kecap lamun anjeun minuhan batur dilabélan"ANJEUN."anjeun sabenerna bisa make hukum remedies lamun batur disebut"anjeun"lamun anjeun teu hayang. Lamun anjeun minuhan batur jeung Gusti pamajikan, manehna ngajawab jeung nyebutkeun:"kuring keur Jalan"jeung nyebut ngaranna, manéhna asup umum"ulah"ieu jalma. Kuring keur ayeuna nyokot hiji italia tangtu basa di VHS dina Berlin, jeung guru urang (Itali, jeung manéhna masih pohara ngora)jeung gaya ngaran. Jeung ayeuna mah nu nanya ka sadaya Italians: sacara Resmi di Italia, hiji jalma anu kajawab ku na ngaran kahiji. Atawa kuring teu bisa ngalakukeun eta ayeuna tanpa pikahariwangeun (di italia jeung jerman). Dama, kuring geus nulis ka anjeun, tapi ngan sir Nu nyerat. Jeung teu jeung signature"Tulus hormat", éta hiji ngahina. Kuring geus kadéngé eta sakuduna jadi. Lamun kuring éta hiji guru, kuring bakal nyebutkeun yén anjeun bakal bisa mantuan kuring. Eta sacara basajan. Tapi lamun anjeun aya ayeuna leuwih ti guru, sabab dipaké pikeun nyebutkeun. Sagedengeun ti eta, anjeun bisa mantuan kuring.

Atawa anjeun bisa mantuan kuring.

Sabab nu kadua salah jigana kawas hal kahiji mah hayang ngalakonan jeung anjeun. Mah masalah kadua: lamun kuring geus leuwih ti hiji guru di hareupeun kuring, contona, siswa jeung guru, mangka anjeun tetep dina salam rumus atawa henteu.

Jadi lamun aya sababaraha urang anu nelepon umum"anjeun"jeung sababaraha leuwih formal jeung alamat dulur, kuring bakal bagja.

Lamun jalma sejen geus jalma sejen, mangka ulah nepikeun eta, tapi pindah di.

Pikeun conto, jalma jeung subjunctive nu dipaké: Naon anu anjeun nelepon hiji jalma anu sok sugema jeung naon anu maranehna kudu? Aya pasti hiji kecap pikeun ieu di jerman.

Naon anu anjeun nélépon ka batur anu perenahna.

Jadi jalma anu bisa mikir jelas teu hariwang. Kuring kudu hiji kecap sipat. Mangga nulis kuring sadaya kecap nu anjeun nyaho. Kuring sok nempo vérsi nu béda dina sukur poé. Éjahan téh leutik, lain gedé, jeung kuring bakal kawas nyaho naon bener lamun jawaban kuring langsung jeung nyaritakeun"anjeun"panongton dina talatah ieu.




free tanpa palarangan bobogohan tanpa ngadaptar video chat roulette online chat roulette plus jeung katresna video chat kamar Bobogohan pendaftaran Bobogohan video ngobrol jeung katresna taun Bobogohan atuh video video keur Bobogohan awewe video Bobogohan Moscow