Di mana anjeun bisa meuli

Di dieu nu jawaban: My paporit nu, tangtu, nu pasar

Dina survey global, maranéhanana ka locals nu Epoca Kali wartawan geus sababaraha préferénsinaTi Australia ka Swédia, ti Kosta Rika ka India, aya hiji toko di mana anjeun bakal ngarasakeun balanja. Kaula bade ka sababaraha pasar. Jigana aya jumlah kawates waktu nu bisa disimpen di hiji gudang. Kusabab kitu kuring teu kawas pikeun meuli eta ti patani, saperti dina supermarket. Kuring teu bisa nyebutkeun yen kuring geus paporit pasar janggol. Kuring bener teu bisa nyebutkeun yen. Aya loba pasar beda, gumantung kana naon anu rek meuli. Lamun kuring ngan bisa leumpang, abdi hoyong leumpang jeung jadi dipangaruhan, kuring indit ka toko leutik, ka design interior, katuhu turun ka toko perhiasan, ngan ieu leutik toko, restoran jeung klub. Eta sacara disebut Yates Pasar. Ieu téh bener nice toko grocery di puseur kota jeung service alus.

Mah kawas pikeun meuli bungbuahan sarta sayuran seger

Aya toko nu kuring indit ka pikeun kahiji kalina taun ieu. Eta anu disebut"nagara heubeul Pasar"dina Ceurik. Ieu hiji pulo jeung embé dina hateup. It s the best toko kuring geus kungsi geus ka, tapi eta sacara ditutup di usum tiis. Sigma pusat balanja paporit mah. Kadaharan, hiji Cangkir kopi jeung supermarket nu sadaya dina hiji hateup sarta gampang diakses ti imah. Musik, dahareun, nu warna-maranéhanana kabéh datang hirup. Kuring cicing di hiji désa leutik di samudra Atlantik, dikurilingan ku éndah alam, jeung leuweung jeung pantai.

Aya puseur balanja jeung toko pikeun wisatawan.

Kuring leuwih resep ka meuli di pasar.

Abdi hoyong meuli hiji hal husus atawa mahiwal. Mah kawas mikir tenang tempat, tanpa panongton badag, di mana kuring bisa papanggih jeung nyokot hiji break. Eta gumantung di mana kami. Basa kuring ngaraos di kota, kuring leuwih resep balanja di supermarket gedé, sabab aya pamilih badag aya. Dina weekends atawa salila libur, lamun kami mah di désa leutik, kuring meuli sagala hal ieu leutik di toko tradisional, nu masih jalan heubeul pesona. Enya, aya hiji paporit nyimpen éta ngan kira-kira juru keur kuring. Kuring meuli lolobana bungbuahan sarta sayuran aya. Maranehna boga pamilih nu agung jeung kualitas anu ngan jadi alus salaku di hiji supermarket. Kuring oge meuli hayam aya. Staf pisan friendly, kuring teu apal urang anu geus aya for lila.

Kuring biasana indit ka hiji supermarket atawa pasar gedé di mana kuring geus sagalana ti A nepi ka Z murah.

Urang hiji kulawarga opat, dua anak kuliah di Universitas, jeung urang kudu ngabalikeun duit unggal bulan duit ti imah urang. Kami bungah ngeunaan pariwara bahan di jero imah, kuring keur néangan toko jeung reputasi alus jeung alus harga tawaran. Kuring biasana nyokot toko gedé. Di toko leutik, harga leuwih luhur.




sex video fun bébas video chat siaran online chat roulette online tanpa video chat online jeung katresna sex bobogohan chat roulette bébas dating online video free tanpa palarangan video chat kamar online online video ngobrol jeung katresna