Di mana pikeun manggihan di Internét interlocutor tina basa jerman online haratis

jeung di DIEU nyaéta situs tukeur basa

dina kanyataanana aya situs web nu husus dirancang pikeun komunikasi internasional, pikeun tukeur pangaweruh linguistik

Sajumlah badag tina basa.

Anjeun bisa indit ka ngobrol dina tangtu basa, anjeun bisa sambel pikeun sumber husus. Eta bakal teu jadi goréng pikeun indit ka Jerman - aya ka minuhan batur, anu speaks jerman, mangka eta bakal mungkin pikeun komunikasi sareng anjeunna dina Skype.

Papanggih di panglawungan atawa loka Dating ka asing

Tapi pikeun anjeun, kuring manggihan hiji cara gampang - kuring boga babaturan anu ogé anggota (paling anyar) urang proyék, manéhna speaks jerman jeung kuring mikir manéhna bakal teu kapikiran ku anjeun pikeun komunikasi dina basa sunda ieu. Minimal interaksi keur learning basa nu paling.




ngalamun awewe hayang papanggih taranjang Bobogohan video video chats online tanpa ngadaptar chat roulette online ti telepon anjeun tanpa ngadaptar online ka nepungan anjeun chat roulette online tanpa ngadaptar online Dating sawawa Bobogohan video katresna chat roulette ngadaptar video chat taun