Kumaha carana abdi tiasa tanggal katresna (Sunda)

Upami anjeun geus gaduh unggal poé, anjeun nempo

Kuring geus geus di Gadis di sunda salila kira hiji minggu, jeung abdi cinta ka nepungan anjeun, tapi kuring teu nyaho kumaha caranaKuring ningali eta unggal poé lamun kuring nyokot bus ka sakola.

Anjeun meunang asup bus di stop sarua kuring jeung meunangkeun off di stop sarua kuring.

Manéhna attends sakola deukeut sakola mah, jeung kuring sok nempo manéhna salila ngarecah. Abdi hoyong terang, tapi kuring teu nyaho kumaha pikeun nanganan eta tanpa nyieun fool diri jeung nyieun eta agrésif jeung henteu sieun. Jadi hayu urang teu poho yén anjeun geus biasana jeung babaturan ti sakola nyetir.

Anjeun tiasa mangga ngajawab pertanyaan ieu atawa nyieun sababaraha saran kawas Kaula nu leuwih anjeun kudu ngubaran.

Kuring bakal bagja pisan keur dipake bongbolongan ngeunaan jawaban.

Indit isuk-isuk jeung saukur nanya, tapi ayeuna lamun beus téh nungguan.

Sakali anjeun geus nungkulan halangan ieu, anjeun kudu nungkulan nu halangan kahiji. Sanggeus éta, nuhun nya jeung mangka anjeun bisa nanyakeun, tapi ngan dina lulus, lamun sakola dimimitian atawa anjeun teu indit ka Sakola, anjeun ngan nanya kumaha euweuh kajadian jeung nu lamun anjeun mangka tempo next poé, anjeun ngan nyebutkeun Pantun lamun anjeun kasampak di nya jeung jadi anjeun bakal geus nyaho. ogé lalajo jeung telepon sélulér, jeung ieu kudu rudely dicatet. (Kuring dina kaayaan nu sarua) aya m gen katresna, lamun éta imut, tuluy indit ka dirina, dina hiji sampurna panon, di mana, sorangan atawa ngajak babaturan anjeun sareng hiji wanda alus, ngan nyebutkeun Pantun jeung seuri salaku loba gula salaku mungkin. Paling dipikaresep alatan a babarengan beus, sakola sarua, atawa kawentar guru. Anjeun nulis kuring math di isuk-isuk, jeung kuring bener suka. bagja - anjeun teuing kadang. Kuring warmly ngabagéakeun anjeun dina beus jeung nanya ngeunaan hal nu pangbasajanna, kumaha anjeun ngalakonan jeung ngeunaan poé anyar. Tinggal tenang jeung rileks sarta ngan seuri beautifully. Ngalakukeun ieu sababaraha kali, terus nyoba diuk tukangeun atawa gigireun nya. Mangka anjeun bisa kalayan gampang nuliskeun hasil sawala. Pikeun kira-kira sababaraha bulan ayeuna, hiji mojang geulis nu geus belanja sakabéh minggu dina beus nu sarua jeung kuring. Manéhna ngeunaan sababaraha taun ngora ti kuring, jeung manéhna gé meunangkeun off di sarua eureun jeung cross jalur mah. Manehna geus babaturan anu ngarambat mindeng jeung nganjang nya.

Salah sahijina kahirupan gigireun kuring.

Ieu mah sakuduna pikeun meunangkeun ieu, hiji paket. Kuring teu nyaho kumaha gadis meunang panas jeung mana anu ka sakola sejen.

Bari anjeun keur dina beus, datang dina jeung kasampak di kuring.

Ayeuna kuring hayang nyaho kumaha atuh ngarti hiji hal dina sorangan yén manéhna hayang. Jeung kumaha anjeun bisa ngontak nya? Putri mah geus sababaraha poé saméméh mah salaki jeung kuring meunang nikah.

Manéhna sababaraha taun heubeul.

A talatah nu urang éta pisan ngajempolan jeung maranéhanana diréaksikeun rongkah. Kuring geus sok nunda eta off for pisan feminin jeung normal awéwé ngora. Tapi, kuring geus slight ngarecah.

Salaki kuring ieu pisan ambek.

Jelas, manéhna geus réaksi nu beda, manéhna diprediksi naha manéhna kudu ceurik. Urang hiji kulawarga agama, tapi salaki kuring sarta kuring ditolerir homoseksualitas salami ieu teu urang saharita lapisan. Jeung putri urang, nunda nepi ka us: tapi teu alatan éta jeung sesa kahirupan urang, kuring kakara teu satuju.

Kuring nanya dulur sabaraha maranéhanana maca, teu mairan dina homophobia, jsb.

pikeun nyimpen duit. Jadi maranehna bakal teu datang ka urang, atawa urang putri, pikeun mantuan urang. Ayeuna mah nyata pertanyaan: salaki kuring sarta kuring sadaya satuju yen putri urang teu ngarojong gaya hirup ieu jeung geus nganggur teu jeung eta, jeung urang hayang nanya nya ninggalkeun.

Anjeun geus, sakumaha nu ayeuna urang geus diajar, ngalamun, jeung manéhna geus pantes jadi pohara alus, sabab urang percaya yén manéhna anu cukup sanggup nangtung dina dirina sorangan dua suku.

Tapi saprak urang geus jadi nice urang hayang ngajar nya éta, kumaha carana abdi cared ngeunaan nya pisan emosi output. Mah patarosan ayeuna nyaeta: kumaha? Urang bisa nyaritakeun anjeun.

Oge, dulur, kaasup urang putri bungsu, kudu nerangkeun ieu.

Najan umur béda, awéwé mah boga hubungan deukeut. Sasuai, eta bakal hésé pikeun mantuan nya teu ngarti naha urang ngalakonan ieu. Manéhna pohara gemar adina nya jeung eta meureun bakal hésé pisan pikeun minuhan nya. Urang bener kudu ngajelaskeun ieu. Utamana saprak manéhna jadi nu ngora. Abdi hoyong dicatet sakali deui yen kaputusan urang, nu sarupa jeung maranéhanana urang putri, nu tetep, jeung sagala koméntar dieu teu ngarobah nanaon. Kuring ngan hayang ménta saran, sabab urang sadaya boga conto urang putri. Kami pisan bersyukur pikeun sadaya ieu, sateuacanna. Kuring sok nempo hiji mojang dina isuk-isuk, ieu ogé kahiji mah eureun - anjeun tempo kacida alusna jeung hayang ngajawab, kawas ieu. Kahiji, eureun min - jalma sejen. Sabab eta kurang merenah pikeun nyarita lamun sagalana keur kacatet. Au Erdem sok asalna di menit pamungkas, jadi bakal aya waktu keur paguneman bari nungguan teuing saeutik waktu.

Sadaya nu bakal ditinggalkeun dina beus.

Tapi mangka anjeun ngadangu aya nu leuwih jalma, jeung kuring teu nyaho naon nu nyebutkeun. Hello, kumaha kuring bisa ngobrol jeung gadis aneh dina beus, kareta ku kituna kuring indit unggal isuk jeung beus nu sarua jeung sok mawa nepi gadis geulis. Kadang-kadang urang toél panon urang jeung mindeng nempo nu waktu keur ngajalankeun kaluar (kiwari eta deui), anjeun sok indit ka terminal beus, jadi kuring teu, jeung tuluy leumpang ka stasion kareta.

no, kuring mikir eta sacara bodo

Abdi hoyong boga waktu pikeun ngajawab jeung ménta jumlah nya atawa hiji hal kawas éta, tapi kuring teu nyaho kumaha carana.

Pribadi, kuring pisan malu. Pikeun sawatara waktu mah kungsi gadis di terminal beus anu mindeng melong kuring komo salila paguneman telepon. Jadi kuring rek ngalakukeun hal eta ayeuna, seuri, terus daya tarik. Mah patarosan ayeuna nyaeta: kumaha kuring bisa nyieun alamat, jejer naon, jsb, tapi sawala teu kudu nyokot tempat dumasar kana Protokol of the game, sabab beus téh biasana ahir, jeung route urang nyokot (anjeun kaluar di hareup kuring), nyokot ngeunaan hiji menit nepi ka anjeun kaluar. Eta bakal jadi keur kuring pikeun mantuan pas mungkin, dina hindsight, sabab dina hiji minggu sakola pikeun urang dimimitian jeung urang keur deui di bus stop Hey dulur, ieu nembongkeun sabaraha ngalamun dina beus jeung kuring mah S-Bahn jeung balap. Di sababaraha stasion naék saterusna ti kuring mah.

Urang meunangkeun off di sarua eureun.

Kuring kudu ngajawab, kuring ngan teu nyaho kumaha. Maranéhanana ogé nyadiakeun headphone. Jadi ieu téh cukup mungkin nu dunya luar geus papisah sorangan.

Jeung kadang anjeun kasampak hanjelu atawa depresi.

Manéhna tetep teu sigana pisan nice ka kuring.

Urang geus teu diucapkeun ka nu séjén acan. Salaku ceuk kuring, abdi hoyong nyerah jeung kadang mawa sorangan ka pilem, jsb.

Tapi aku masih geulis isin leuwih taun lamun datang ka katresna.

Tapi sabalikna kami yakin pisan di sorangan. Anjeun geus saran. Hatur nuhun sateuacanna pikeun masak sapotong sorangan di hiji gadis imut ti sakola mah. Hayu urang indit. Kelas, taun di handap kuring. Kuring mindeng ningali dirina sorangan dina beus eureun di sakola jeung Kuring ngarasa rupa, lamun kuring nuliskeun alamat ngan sakali.

Loba hal bisa kajadian.

Boh kuring suka jeung ieu metot, atawa kuring teu. Kuring ogé nyaho yén éta ngan busier désa, nu bakal jadi praktis. Eta téh pangalusna pikeun ngahurungkeun katuhu sanggeus sakola atawa di roadway, atawa saméméhna dina kasus Facebook jeung surat panutup. Nu dina cara aneh, atawa. kuring geus kadéngé nu lamun mean loba jalma anu nyangka loba, eta hartina loba jalma anu nyangka. Manéhna bisa bener ngahargaan eta. teu asup kaakal jeung teu asup kaakal kaayaan jeung gerombolan. Hatur nuhun sateuacanna pikeun hiu sacara jawaban. Kuring keur bade ayeuna, dina usum tiis, komo dina beus ka sakola. Di beus eureun, kuring ampir sok meunang Suse Katresna, tapi da teu sakola mah. Kuring teu apal ngeunaan babaturan mah, ngaran nya, jeung kumaha heubeul anjeun. Sakapeung lamun kuring nempo sorangan dina beus, kuring nempo sorangan di moment sarua, jeung mangka geura-giru ngahurungkeun jauh. Kumaha carana abdi tiasa méré up? Hello, I am taun Heubeul jeung kuring nempo hiji mojang geulis umur mah unggal poé, sok aya beus beus eureun rising di hareupeun kuring. Kuring hoyong pikeun minuhan rupa pikeun nyanghareupan jeung nyaho, tapi kami sieun nu karinjang, atawa kuring kasampak bodo, atawa, dina mangsa nu bakal datang, jelema dina beus, sabab jeung loba beus di kontak Kumaha carana abdi tiasa nyokot jeung lamun PS kami pisan malu dina kanyataan: Hello guys I Am M jeung kuring ningali ampir unggal poé gadis dina metro eureun kuring manggihan ilahar s and wants pikeun ilubiung. Hanjakalna, kuring teu boga kapercayaan, no. Kuring teu nyaho kumaha, kumaha pikeun ngamimitian naon kaula keur ka, jeung kuring geus ngeunaan menit waktu pikeun ngalakukeun hal eta, sabab beus mangka anjeun bisa méré kuring tips dina kumaha kuring bisa, anjeun bisa nganalisis, jsb. hatur nuhun Sateuacanna kuring: bodas catetan teu kumaha kuring bisa mutuskeun. Pantun: mojang hayang nyaho, tapi keur sababaraha alesan mah bisa ngobrol jeung ayeuna. Kanggo inpo nu anjeun, terus we numpak beus nu sarua jeung balik nepi ka stasion sarua saperti kuring.

Nah, ayeuna yén éta weekend jeung kuring henteu nempo eta, kuring mikir eta bisa jadi hiji"Enya"dina bubuka dina email Facebook, alatan kuring teu nyaho naon eta sacara disebut.

Ieu téh mangrupakeun ide nu sae.

Gigireun kuring (di sma) kahirupan hiji mojang geulis anu sok atuh tempo dina isuk dina jalan ka beus, jadi terus di nagara sarua jeung anjeun. Abdi hoyong ngajawab, tapi kumaha? Unggal isuk saméméh sakola, jeung kadang komo sanggeus sakola, kuring nempo gadis dina beus anu ku kuring manggihan pohara geulis. Tapi kuring teu nyaho kumaha pikeun nanganan eta dina beus, sabab jalma séjén anu linggih dina bus. Aya kénéh masalah, komo lamun kajadian ka"Babaturan dina bus", eta komo harder pikeun kuring ngobrol. Mangga ngabejaan ka kuring naon anjeun bisa ngalakukeun, jeung naon nu bakal mah ngabejaan nya? Hatur nuhun, ieu mah sakadar pamikiran yen Allah teh hiji egoist. Anjeun tempo, dina pamadegan mah, ieu téh teu bener dunya, eta lalaunan buruk, jeung jalma anu exploiting jalma séjén leuwih jeung leuwih. Anjeun tempo, ngan alatan manéhna teu pikiran. Hello, my kabogoh anyar kuring nanya lamun kuring boga sex tape yén manéhna hayang nyieun. Kuring ngan teu nyaho persis naon eta mah geus aya sia aya di Internet ngan laju film. Hi, kuring geus ngalamun dina beus sababaraha kali dina isuk ti beus nu sarua eureun lamun manéhna ditinggalkeun kuring. Kuring manggihan nya pohara metot jeung manéhna hoyong papanggih nya.

Ayeuna kuring mikir mah kudu ngabersihan up, jeung waktu nu sanes abdi gé ngobrol jeung leuwih alus lamun urang boh indit kaluar, jeung kuring hayang nanya lamun kuring bisa ngalakukeun hal eta: Hello, kuring jeung kuring indit unggal isuk dina beus ka sakola jeung kuring ningali beus unggal poé Sagittarius gadis oge kuring ngaraos isin jeung teu nyaho sabaraha anjeun bogoh ka kuring.




chat roulette online jeung telepon chat roulette kira-kira dunya Bobogohan haratis pikeun serius hubungan video chat tanpa ngadaptar chat roulette jeung katresna ngadaptar awewe wanting ka nepungan anjeun magicians di Chatroulette video chat roulette online Dating online video sex Bobogohan ngadaptar