Kumaha pikeun jadi gadis anu meets gadis: mobil Straddle lesbian Bobogohan Program

Eta sacara normal ngarasa betrayed

Urang geus geus dina ieu seni business pikeun ampir genep taun ayeuna, nu hartina urang geus dikaitkeun hiji atawa dua hal: kumaha jadi queer anu kaping, ngeunaan kahayang jeung Urusan awéwé, atawa kumaha pikeun ngaidentipikasi hiji lalaki nu bédaJadi we mikir we kukituna jadi seger ngeunaan nyiptakeun a lesbian loka Dating pikeun anjeun, kaasup sagala hebat travel nungtun urang geus diterbitkeun leuwih taun ka loba aturan. Urang ogé geus diterbitkeun loba guide artikel dina kumaha carana bisa jadi gay, jeung loba topical pribadi karangan jeung laporan-ti lesbian bait camp nyiruan OK Cupid, Bobogohan bari sober, Bobogohan di autistic spéktrum, diajar hirup jeung kabogoh anjeun, antara loba batur - tapi artikel ieu téh sadaya kawas toys. (Upami anjeun keur néangan hiji Déwan solusi, geus pangalusna pikeun ngajaga kuda pikeun isu saterusna leuwih alus Babarengan.) Final jawaban, jadi we teu boga jawaban can: Kumaha sih mun anjeun papanggih katresna séjén anu asih katresna? CABUT MARANÉHANANA LESBI. Hey, teu saha hayang sababaraha gadis-on-gadis budaya? Dina calana anjeun? Nah, mun anjeun teu boga calana, anjeun teu meunangkeun eta. Ieu téh salah sahiji loba tips yén Phoenix bakal kawas pikeun ngabagikeun sareng anjeun - cara pikeun minuhan Chicks jeung meunangkeun katresna ka tanggal anjeun atawa meureun hiji poé geus dinner, dahar pizza, nyugemakeun anjeun mom jeung meunang diteundeun. Eta sacara normal jadi ambek. Eta sacara normal ngarasa bodo. Ieu téh normal ngadangukeun pikeun"Bisa hate"lamun ngadengekeun deui. Hey, I am a mojang anu diaku katresna? Ulah anjeun hoyong katresna ieu datang jeung meureun méakkeun peuting? Di dieu kang naon SAHA nu bisa ngalakukeun pikeun ningkatkeun chances maranéhanana tina lesbian sunda.

Keur aktip sacara séksual lesbian, ieu hese - kumaha pikeun meunangkeun inpo nu diperlukeun ngeunaan sex aman lamun anjeun aya sieun gim, jeung mangsa nu geulis sex lesbi anu teu dipalire? NAH, URANG GEUS a DOKTER di IMAH urang Anu ieu ogé kartunis.

Anjeun bener kudu lalajo film kartun

Lamun anjeun bisa ngalakukeun hal eta gancang, anjeun kudu. Jeung pikeun mantuan anjeun, urang geus delved jero kana masarakat urang jeung dikumpulkeun sawatara tips jeung trik dina kumaha pikeun meunangkeun meuntasan gurun.

Anjeun geus nungkulan mimiti diajar kasusah patali jeung keur Bobogohan awewe? Ayeuna mah boga tugas hésé pikeun ngayakinkeun ieu urang lengket awewe - katuhu? Lesbi geus gagal cukup lila pikeun roman, éta waktu pikeun diajar.

Urang boga posisi ieu.

Sabaraha lila geus eta geus saprak anjeun geus kungsi sex? Dupi anjeun dimimitian salempang? Dulur dimimitian pikeun kasampak kawas tipe anjeun? Ulah anjeun nyabut accu ti kadali jauh pikeun make vibrator? Ulah anjeun ngamekarkeun hiji irrasional jealousy jalma anu ngabogaan sex bari sakaligus ngarasa stressed jeung stressed, jeung pamikiran ngeunaan nyungsi hook? Sumur, kuring geus sababaraha pilihan pikeun anjeun saterusna sambungan, bari jeung ieu teu daptar final, eta kudu nawarkeun sababaraha gagasan anyar atawa fitur nu.

Di nu caang mah fiascos, nu éta lolobana ngeunaan"the poé saterusna,"kuring mutuskeun yén nyoba ngarecah sex (jeung pulitik) ieu bagian tina eta.

Kuring kakara kudu indit ka kamar mandi jeung kungsi datang kaluar? Kudu mah palsu serangan jantung? Ngabejaan ka eta nu periode mah ngan sakadar hiji éndah PASTICHE yén kuring kudu nyerah jeung ibadah? Pikeun maranéhanana anjeun anu hayang bit a aneh rarasaan di pangkeng, mastaka anjeun bisa mantuan."Aya naon tanda anjeun?"sampurna line, jeung teu ngantep saha ngabejaan ka anjeun disebutkeun. Pikeun ieu buku panduan wisata, kuring milih tanda panonpoé, ngan nalungtik tanda panonpoé dina rupa-rupa kombinasi jeung bulan dina tanda jeung naek jeung planét téh sengit komitmen, pikeun nunda eta mildly. Upami anjeun keur bener kabetot dina kasaluyuan kompléks jeung batur nu sejenna, mertimbangkeun nyieun hiji béntang map nu, salaku eta bakal ngomong, ngawengku maranehna flocks nu aya di luar asup tina Panonpoé. Dina pamadegan mah, lian ti keur ilegal, aya teu loba teuing umur beda, kajaba eta masalah pikeun pasangan. Nu pangbadagna béda, ditambah masalah poténsial. Tapi kecap konci poténsial. Kuring geus nunda babarengan sawatara saran pikeun CIS awewe pikeun mantuan eta mikir ngeunaan sababaraha urus utama isu, kaasup gagasan dina cara pendekatan transatlantic awewe di layeut jeung intim konteks. Jeung kuring rek make eta jelas yen gawé ngaliwatan ieu hal di konteks sederhana pasamoan sarua jeung dipake dina tanggal romantis. Juggling multiple hubungan dina tingkat nu beda jeung jeung jalma beda merlukeun tahan susunan kaahlian nu make poli-promotion hubungan manusa no leuwih hade tinimbang tipe séjén hubungan, tapi pasti leuwih kompléks. Di dieu aya lima prinsip konci pikeun suksés non-monogamous konsensus partnership nu bisa mantuan nguatkeun ampir hubungan nu mana wae nu hubungan'. Jadi, sederhana Bobogohan téh paéh, jeung kuring dina misi ka mawa eta deui jeung jang nu aya gunana ieu pituduh ka ngararangkay naon sih nu bade dina jeung anjeun jeung hayang ieu. Kadang-kadang"video Bobogohan"propil teu nyebut Bobogohan, komunikasi, atawa silaturahim. Kadang anjeun mikir éta bener, tapi dina ahir eta teu.

Kuring di dieu pikeun ngabejaan ka anjeun naha aya no gagal dina"video Dating", ngan sudut nu beda tina kasuksésan.

Méré waktu nya, méré nya cinta jeung ngarojong, jeung lamun manéhna siap pikeun nunda a katumbiri stiker dina mobil nya, mangka manéhna nu siap. Ku diajak ngobrol ngeunaan paling umum misconceptions ngeunaan polyamory tinimbang monogamy, dina usaha pikeun mantuan dulur. Salaku urang luar nu patali jeung Dating online game, kuring ngasongkeun mungkin pendekatan anyar ieu Dating online game pikeun jalma anu daék abandon aturan jeung nyokot resiko. Autostraddle anggota tim pikeun ngabagikeun pikiran maranéhanana dina nalika urang datang kagenep, naha urang datang kagenep, jeung naon sexting hartina ka urang. Kuring mikawanoh yén sakapeung mah bagian paporit tina hubungan katukang ieu jarak, tapi kadang-kadang jarak ieu hal nu peupeus up. Aya no bener atawa salah cara pikeun jadi dina hubungan jarak jauh - meureun ieu thrives dina kamerdikaan atawa meureun anjeun ngan perlu cuddle jeung sare peuting.

Di dieu aya sababaraha mah accomplishments, kumaha carana sangkan eta pagawean, jeung lamun anjeun teu nyaho eta mana anu leuwih ti éta.

Eta sadayana bisul handap pikeun kanyataan yén saméméh anjeun pindah di babarengan, anjeun geus siap, sabab lamun teu, anjeun geus teu ngalaman simbiotik bliss nu Natalie jeung kuring nu ngalaman, mangka anjeun bisa jadi kudu peujit marabahaya sabab anjeun teu ngarasa cukup deukeut ka obrolan ngeunaan pikaresepeun shit (hartina). Anjeun hoyong pikeun toél eta, bau eta, jeung upami anjeun keur kuring, ngegel ceuli. Naha teu gaya géografi jeung fisika konvergen dina boh tantangan jeung ngabengkokkeun dunya kawas origami nepi ka panto imah anjeun nyium? Dina bagian kahiji,"kumaha tetep hiji sapuluh taun gadis heubeul", kuring diulik konsép solidaritas ngaliwatan individualisme, altruism jeung kreativitas. Reise hiji Yahudi lesbian, hiji-year-old CEO, CFO, jeung editor-in-chief of Horsebacked Mobil, kitu ogé hiji-unggul pangajén panulis, blogger, panulis fiksi, copywriter, maker video, unobtrusive lesbian awewe, jeung aspiring cyber artis anu tumuwuh nepi in Michigan, indit gila di new York, jeung saterusna pindah Barat. Karyana geus dipedar di salapan buku, kaasup nu Pangbadagna nyaéta leuwih Alus Narrowest baju Haneut: Senang, Awewe, Kageulisan, Gambar Awak, jeung Bahaya Sejenna Keur Awewe, kitu ogé dina majalah saperti Marie Claire jeung Kurva, jeung di sakuliah wéb, kaasup Nilon, Queerly, Saraf, Anjing, Emily Buku, jeung Jezebel. Manéhna dipaké jadi pohara populér blog pribadi, jeung saterusna manéhna ditutup L Kecap, jeung saterusna manéhna miboga pamanggih pikeun nyieun tempat ieu, jeung ayeuna urang geus sadaya di dieu.

Dina eta, anjeun anu bieu pikeun GLAAD award pikeun best digital jurnalisme.

Turutan nya dina Twitter jeung Instagram.




video chat bobogohan video ngobrol jeung katresna haratis jeung pendaftaran nepungan pikeun bébas online video chat chat online chat roulette bébas Kuring hayang papanggih hiji awewe Bobogohan Skype video Kuring keur néangan occasional rapat chat roulette online tanpa ngadaptar