laporan: isu pikeun pamutahiran

Gantina, pendekatan lengkep beda ka masalah anjeun

Non-Metoda workshop jeung PowerPoint, tips jeung peran-maén kaulinan dina koneng gedeGantina, ngan pamilon, informasi, jeung individu karya nepikeun ka jadi sabab akar.

Teu runtah waktu dina psychobilly atawa dina geus aya tematik informasi.

Sabalikna, nu sengit jeung tedious exertion fisik mental karya, nu excites jeung ngajaga anjeun deui. Teu aya kamar pikeun teoritis debat, profil battles, atawa sopiani-sopiani omongan nempokeun.

Gantina, eta pisan pribadi, narima, welcoming, jeung pikaseurieun atmosfir.

Aya beunghar jeung tambaksari lima belas rupa tea jeung sandwiches.

Tibatan kopi, tea, atawa cai. Dinner di restoran.

Aya workshop di mana anjeun teu nyaho naon anu bisa anjeun pigawé béda.

Gantina, sering slings, grup ulikan jeung, upami dipikahoyong, asah telepon jeung kuring. Teu badag group, dina sababaraha kasus anjeun jeung batur kudu tetep jempe.

Teu hugging di hiji seminar, tapi gampang make

Tapi hiji group leutik ka ngarasa yen séjén ogé brings jeung saeutik demi saeutik muka nepi. Sakur kebon nu geus tumuwuh kana waktu, lamun anjeun cicing for lila, waktu teu ngurus eta. Ieu bener kebon anjeun sorangan cinta.

Tapi naon anu pupuk pikeun tumuwuh jeung kaayaanana kembang, dina partnership.

Nikah mangrupa hiji usaha pikeun ngajawab masalah pasangan sorangan, woody Allen teu ngomong. Ironi frasa saméméh bisa nembongan perenahna kalolobaan dina bebeneran anak. Sabab dina bentuk nu beda-beda hubungan, kumaha partnership pikeun Union, anjeun jadi silih gumantung antara. Teu ngan cinta, tapi ogé finances, arrangements, barudak jeung kahirupan koléktif pilihan patali ka mana anjeun hirup, anjeun gaya hirup husus pikeun nyieun hiji deukeut beungkeut. Ieu kawas satisfying sambungan, henteu ankle crunch nu perlu cicing ngaliwatan, loba hal kudu babarengan, dibahas jeung sapuk kana.

Hanjakalna, hiji lalaki jeung hiji awéwé, anu biasana geus lengkep sabalikna pamadegan, kudu ngabahas topik hubungan.

Awewe mikir: salami we terus ngobrol ngeunaan sagalana, komo isu hese, salami hubungan urang aya di urutan.

Lalaki, dina sabalikna, mikir: lamun urang ngobrol ngeunaan sagalana jeung leuwih, urang satuju, tapi dina laporan ieu teu jadi prinsipna. Ieu panggampangna di Patriarchal atawa matriarchal hubungan. Lalaki atawa awéwé geus megatkeun. Ménta motif, kuring kungsi sabab kuring nyarita, atawa alatan kuring geus duit di imah jeung kuring mawa cukup. Di partnerships, sababaraha urang sacara otomatis geus leuwih hak ti batur. Boh nu sarua jeung ku alatan éta, urang kudu ngabahas loba jeung manggihan solusi, jeung nu hirup boh di antarana. Jumlah pesenan diperlukeun atawa lamun rusuh dimimitian. Naon jeung kumaha loba anjeun méakkeun. Lamun anak perlu dahar Nutella jeung lamun tahu leuwih hade tinimbang steak. Tapi komo lamun kabéh ieu kawilang nyugemakeun organisasi isu nu ngumbar, hiji penting pertanyaan tetep: hubungan pasangan sorangan. Dina infatuation fase, ngan closeness jeung closeness lumangsung lamun boh nu katempo.

Sababaraha taun saterusna, sagalana beda.

Maranéhanana bisa tuluy gancang nyokot kauntungan tina jarak geografis jeung silih kagumantungan, konflik, jeung jarak. Tapi kumaha bisa komunikasi alus bisa dihontal dina ieu jalan? Dina pos blog ku Barry Davenport, kuring maca kana ieu opat puluh patarosan. Kuring manggihan eta jadi alus nu kuring kakara ditarjamahkeun eta pikeun anjeun. Lamun anjeun datang imah ti karya, balik leuwih naon anjeun hoyong pikeun diri, naon atuh ngomong atawa ngalakukeun dina sababaraha menit kahiji. Kumaha urang bisa salempang ngeunaan kaperluan urang lamun urang ngalakonan hiji hal dina hiji poé anu béda? Naon nu beda tret tangtu, aya masalah di antara urang. Naon sora mah jeung mah gaya komunikasi mawa ka anjeun, anjeun méakkeun kurang waktu jeung kuring. Naon anu anjeun daék ngalakonan jeung kuring atawa keur kuring, hiji hal nu teu di kelas anjeun dina hubungan saméméhna. Remembering, meureun bari maca. Metot Enya, ngobrol jeung anjeun lover kahiji, ngajawab lamun anjeun bisa dibayangkeun naon pasangan anjeun bakal nyebutkeun. Aya no isu ngabahas antara panto jeung engsel. Komo lamun pasangan anjeun bosen jeung saraf ti karya. Eta leuwih hade teu rurusuhan. Meureun kuring hoyong nyarankeun dina dialog hiji, saprak kuring ngidinan pasangan netelakeun atawa deepen hubungan maranéhanana. Di dieu nya pasti prosedur pikeun sababaraha atawa hésé pasangan, kuring geus hiji webinar. Ieu téh hiji bébas online workshop di mana anjeun bisa ngadaptar jeung méré bongbolongan penting pikeun pasangan anjeun. Mangka anjeun bisa ngalatih jeung kuring di Heidelberg. Aya, kuring baris mantuan anjeun ngartikeun jeung karya dina topik, hubungan anjeun. PS: Lamun liked artikel ieu, mangga ngabejaan ka kuring naon kuring nanyakeun leuwih: dina Facebook, Twitter atawa email. atawa nulis comment a. atawa ngalanggan pikeun warta anyar liwat surelek atawa RSS. Loba pamiarsa anu datang pikeun kahiji kalina ngeunaan artikel ieu dina blog mah kapribadian, di dieu aya sababaraha leuwih popular teks, pikeun dimimitian: tanda krisis, hubungan response ka krisis, krisis hubungan, pangakuan isu hubungan tina krisis, krisis hubungan of tiiseun, hubungan krisis nu nulungan paripolah dina hubungan hiji krisis, krisis hubungan, nu master, hubungan krisis indit atawa cicing, hubungan krisis, pasangan terapi, hubungan krisis, nyimpen hubungan hubungan krisis separation, hubungan krisis tips, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, jero krisis, krisis hubungan sabab, hubungan krisis nungkulan hubungan, paripolah krisis, krisis hubungan nu nyieun hubungan krisis, krisis hubungan, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon atuh, krisis hubungan, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, krisis hubungan, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon anu kudu dipigawé, hubungan krisis, naon mun, hubungan krisis, naon atuh hubungan krisis, naon anu kudu dipigawé lamun bongbolongan jeung métode ngarobah, nyieun hal robah. Ieu téh kurangna of guidebooks. Di e-mail mah kursus, sagalana beda. Unggal sababaraha poé, anjeun bakal nampa surelek jeung hiji file PDF ti sababaraha kaca jeung palaksanaan tugas.

Sarta maranéhanana indit leuwih gampang.

Sabab nyaho yén dina sababaraha poé, saterusna surat bakal sumping. Kuring sok mikir ngeunaan tantric urut latihan. Eta bisa menyakiti, Tantra, nyaho énergi tina awak di jero jeung nungkulan eta.

Lamun pasangan saterusna hayang ninggalkeun jeung hayang ngarti séjén pasangan sacara awak, tuluy Tantra latihan urut pasti kapaké.

Kabogoh mah jeung kuring nu ayeuna hirup di hiji lila-jarak hubungan jeung hoyong diajar leuwih ngeunaan isu (email). Kuring nanya pertanyaan teu ngan ngarti naon manéhna nyangka kuring, tapi ogé mikir yén manéhna téh meureun berkomunikasi. Hello, Susannah. Kuring ngaharepkeun éléktronik Polder sistim teu meunang teuing berdebu pikeun lila teuing.

Jeung baraya rajone, bagian ti téma, nyaéta tanpa ningkatkeun hirup seksual, cocog pikeun loba hubungan séjén.

Patarosan nu jero pisan dina sababaraha titik jeung balik cukup jauh kana vas. Sababaraha dear babaturan, kuring geus disarankeun ieu, jeung kami panasaran nyaho naon hal nu anyar.

Sedengkeun pikeun kuring, kuring maksudna pikeun nyalin, rapih kana éléktronika, polder, suitcases, jadi teu meunang berdebu, kuring kudu kungsi dina kahirupan ieu.

Tapi saterusna, dina sagala hal, kami oge dilengkepan Ah hiji hal leuwih, ieu pertanyaan nu cocog, kadang dina rada dirobah bentuk, keur loba hubungan séjén, jeung kami anu alus pikeun formasi mah, lamun teu persepsi gambar séjén reflections. Ogé pikeun asah, di mana kuring bisa digawekeun hypothetically.

Loba sukur for a full-fledged blog jeung jadi loba berharga impulses keur kuring.

Enya, kuring jeung pamajikan kuring usaha kahiji sapuluh pertanyaan. Saprak isuk ieu, kuring néangan hiji apartemen deui. Enya, aya patarosan antara urang, jeung urang éta reuwas nu taun saterusna urang anu masih encountering a bentuk anyar.

Hatur nuhun pikeun nu matak artikel jeung tarjamahan tina patarosan ngeunaan hubungan - ieu téh bener hiji hal husus.

Anjeun geus diusahakeun kaluar patarosan jeung jeung naon hasilna. Pasip-agrésif réaksi paripolah jalma loba. Naon balik ieu? Jeung kumaha ngakuan ieu paripolah sateuacanna.

Tulisan kahiji interaksi jeung powerlessness jeung perasaan patali jeung eta picilakaeun.

Sabab teu adaptasi sorangan ka sumanget hiji waktu leuwih unlimited ti eta glorifies feasibility. Naon genetik Babes dirobah talatah. Sanajan kuring ngaraos di tengah, kuring mah salah sahiji nu di antarana, tapi ieu kahiji saran mah asah klien. Kalimah ieu meunang kuring pamikiran, sabab taun saméméh Studio maca nu obsessions gejala OCD. Biasana maranéhanana baris ngabalikeun sasak gagasan, frightening gagasan, atawa agrésif impulses ka arah sorangan atawa batur. Ieu obsesip pikiran nyieun anjeun cemas sarta sieun. Jeung nu awon di ruang publik, anjeun gancang bakal meunangkeun acquainted jeung egois Yandex rahayat Kaca: Ngadorong motorists di jalan raya jeung kedip-kedip lampu. Cyclists, teu eureun di jalan.

Travelers, karusuhan Obsesip-nu nyurung - umum kronis jeung jangka panjang gering mental, hiji uncontrolled jalma, ngulang deui pikiran(obsessions) jeung paripolah (obsessions) ngarasa urgency, disadiakeun yén seminar anu dipigawé bener.

métode atawa pribadi seminar. Jeung naon anu pangalusna nawarkeun ayeuna cocog pikeun hiji pagawe. Eta bakal asah dina kasus nu mana wae nu teu leuwih alus batan workshop. Jeung masalah ieu, saprak urang geus ampir euweuh ka kontrol, urang kudu leuwih percaya."Kuring nempo yén kuring bisa mikir, nu ieu mah sieun ngapung, jeung nu naha kuring kungsi flew.Enya,"ceuk sabar."Jeung ku sabab kami dina sorangan, kuring geus undergone leuwih ti hiji rehabilitasi. Ieu ogé lumaku pikeun jalma anu berpungsi dina proyék jeung hiji sisi lawang. Maca ngeunaan pangalaman mah di dieu jeung ngeunaan tilu hal.




top loka Chatroulette online video ngobrol jeung katresna Chatroulette heubeul taun Ortodoks Bobogohan free chat video Bobogohan Bobogohan Bobogohan tanpa pendaftaran sareng poto video chat live video loka Dating bébas tanpa ngadaptar loka dating tanpa ngadaptar