Ortodoks Bobogohan

"Agroindustrial kompléks tina iman"nyaeta salah sahiji Ortodoks Internet portal of"Agroindustrial kompléks tina iman", langsung ngeunaan panongton anakKu alatan éta, Ortodoks urang kudu ladénan Dating online, sabab aya teu cukup sekuler loka nu geus aya dina jaringan. Kahiji, nikah nyaéta dimungkinkeun dina tilu tingkatan-fisik, mental (psikologis), jeung spiritual. Tingkat nu pangluhurna spiritual hubungan mungkin ngan dina hiji kulawarga di mana spouses anu Kristen jeung hirup hiji kahirupan spiritual: maranehna narékahan pikeun hirup di komuni jeung Allah jeung jadi kawas Manéhna. Bréh, Kristen geus nangtukeun tujuan hirupna pikeun pangluhurna kabagjaan, nu pangluhurna realisasi tina kakuatan jeung bakat yen Allah geus dibikeun ka manusa. Ku alatan éta, fornication teu bisa ditarima salaku hiji indung surrogate dina hubungan kakawinan. Katilu, lengkep angkét facilitates nu pilihan ku hiji jalma, manéhna hirup hiji kahirupan spiritual. Urang Ortodoks Kamentrian muka rapat jeung pikeun jalma anu masih bisa nelepon sorangan hiji Ortodoks Christian. Urang geus dijieun eta misi kami pikeun free online Dating service tanpa fornication, prostitusi jeung perversion ti temptations dunya ieu; pikeun jalma anu keur néangan asih jeung cinta sajati. Lamun nilai cinta sajati, tulus kabeungharan jeung parasaan bener dina nikah, tinimbang emptiness spiritual nu fleeting dina gairah hubungan, mangka urang kasampak maju ka manéh anjeun di antara urang pamilon. Hayu urang inget éndah kecap tina Rosululloh Paul ngeunaan sunda: Asih nu kungsi ends, komo lamun prophecies jeung basa senjata jeung pangaweruh anu dileungitkeun. Naon nya sadaya ngeunaan? Nu conjugal sunda, nu kahijian nu masih kahontal di bumi, bakal isro jeung urang salawasna. Mangga ninggalkeun komentar anjeun sarta bongbolongan dina forum urang.




chat roulette tanpa ngadaptar video chat taun video ngobrol jeung katresna bébas chat roulette bébas video fun pikeun kids kenalan lalaki video chat online video propil Dating chat roulette ngadaptar katresna video chat online mariksa