Pangalusna pertanyaan

Maca unggal tanya nanya ka diri

Saméméh anjeun delve kana patarosan ieu dina jalan ka learning leuwih, kuring bakal nanya sababaraha patarosan, ieu patarosan anu pangalusna paguneman strategi sacara UmumGantina, di pasamoan kahiji, anjeun bisa nanya ka diri patarosan jeung liang nu sok leuwih hade tinimbang ngan nétélakeun saeutik a carita dina topik ieu, terus nanya pikeun tanggal anjeun.

Diréktori A pikeun gancang dimeunangkeun brings kapaksa atmosfir jeung wajar hal.

Jadi dibere nyaho manéhna jeung diajar ngeunaan kamiripan

Lamun anjeun nanyakeun tadi sadaya waktu sabab anjeun hayang nyaho loba ngeunaan nona ieu, tapi kungsi nanaon ngeunaan diri anjeun, anjeun moal nyieun santai jeung flirtatious atmosfir. Kuring bakal nembongkeun anjeun kalem, komo saméméh anjeun nanya. Jeung anjeun geus gaduh hiji paguneman gede dina tanggal munggaran anjeun. Biasana obrolan anjeun dina cara saperti nu deui anjeun ngagulung dina iteuk jeung anjeun hormat mimiti nyarita. Sabab unggal jalma sabenerna boga jawaban pikeun patarosan pribadi. A fun paguneman moment jeung atmosfir rileks dijieun, anjeun bakal manggihan yén anjeun leuwih ti anjeun hayang nyaho jeung nanya ka diri patarosan atawa ngabejaan ka anjeun hal ngeunaan topik ieu.

Anjeun ogé boga kateusaruaan.

Éta henteu masalah, anjeun geus jadi metot. Ayeuna anjeun ogé boga posisi, titik anjeun of view, nu anjeun kudu ngabéla atawa ngayakinkeun anjeun disebutkeun. Hal utama nyaeta wawancara mana lancar jeung aya no pauses lila dina paguneman.

Ieu pertanyaan alus, anjeun yakin anjeun geus mindeng nahan eta kumisan? Utamana lamun paéh-ahir paguneman atawa deadly tiiseun dimimitian.

Dina waktu nu kawas ieu, anjeun nekat manggihan hiji hal metot, tapi kuring teu hayang nanaon dina sirah mah. Ngobrol ngeunaan salah jejer atawa saukur ngeunaan diri kasalahan fatal dina unggal paguneman. Loba jalma manggihan eta pisan gampang pikeun ngobrol ngeunaan sorangan, naha nu mangrupa game paporit anjeun themed jam jeung paguneman jam.

Hihihi ngeunaan diri anjeun, Enya, kadang-kadang kacida alusna, tapi lamun loba teuing, anjeun pisan gancang jadi narcissistic jeung sombong dina diri.

Tujuan alus paguneman, lain, kudu hormat dina babandinganana nyaho leuwih, sarta manéhna atawa manéhna teu nyaho leuwih alus (klik dina link ieu pikeun deadly apal-eta-sadaya pikeun nyingkahan nyieun kasalahan). Salaku Dale Carnegie ngomong:"Anjeun teu bisa nyieun babaturan leuwih dina dua bulan lamun anjeun muka nepi markisa pikeun batur, kumaha pikeun dua taun geus geus néangan hiji hal nu sejenna dipikaresep anjeun", manggihan kaluar naon anjeun pasangan utamana kabetot dina, naon karep anjeun kudu jeung wawancara anjeun pikeun nyokot bagian dina. Ieu bisa sigana pajeulit, tapi saprak anjeun geus nyaho kumaha anjeun gaduh patarosan (saperti patarosan kabuka), eta pisan basajan. Sadaya nu anjeun kudu, gumantung kana tanggal kajadian, nu alus jejer pikeun pohara metot wawancara. Ieu patarosan pribadi ogé nyaritakeun paguneman (topik jeung arah).

Make fitur ieu pikeun tematik paguneman pikeun nangtukeun naon nu keur diajak ngobrol ngeunaan jeung naon nu anjeun hoyongkeun.

Jadi eta teu saukur ngeunaan sababaraha patarosan dina daptar, tapi ogé alus jawaban nu anjeun kudu.

Ku cara ieu, patarosan anjeun bakal tetep pisan alami jeung anjeun waleran pikeun patarosan anu ngalayanan hiburan tim.

Inget yen lamun anjeun milih pertanyaan ti daptar, eta nanyakeun"naha kuring geus sagala ieu intim patarosan?"Deui, aturan nyaeta: ngan maranéhanana patarosan, ngajawab nu anjeun keur bener kabetot dina. A patarosan ieu kungsi hiji hal anu anjeun sorangan mengklasifikasikan kitu sepa atawa teu manggihan lucu di sadaya. Jadi ieu téh salah nanya lamun anjeun ménta babaturan anjeun nyaho jalan. Sacara Umum, anjeun kudu obrolan ngeunaan hal anu boh anjeun resep.

Jadi meunangkeun siap pikeun paling seru jeung compelling wawancara, sabab geus boh minat jeung markisa.

Henteu masalah lamun anjeun keur aya. Kaping boh dina mimiti Tinder ngobrol atawa di gigireun alternatif Bobogohan Kutu app kudu dicegah sakabehna waragad.

Conto tina hal nu teu balik oge: kaluar tina sagala jejer ieu, lamun anjeun ogé nunda diri dina cahya bad.

Lamun anjeun ngabohong teuing, upami anjeun mintonkeun respect, upami anjeun geus cukup low harga diri jeung nu anjeun hoyong nyieun nepi for eta, mangka anjeun keur dina manah. Pitenah ngalawan urut kolega, anu beuki ngarasa urut girlfriends atawa tatanggana, komo karakter, négatip saperti positif. Kanyataan yén hiji hubungan saméméhna teu kasampak di panon anjeun hiji jalma kudu dicokot for teu dibales. Sanggeus kabéh, ieu téh tanggal sawaktos anjeun dibere nyaho silih leuwih alus, teu lamun ngingetkeun silih anjeun urut mitra. Naha subjek gering kudu kaasup gampang ngajelaskeun: Gering unattractive. Urang sadaya néangan healthier pasangan, jeung probability pangluhurna yén generasi anyar bakal cageur. Salian ieu pertanyaan gede pikeun dibere nyaho silih, ragrag di sunda, pasti urang geus lain eusi metot ngeunaan flirting pikeun anjeun pikeun manggihan kaluar. Di dieu anjeun baris manggihan hiji ihtisar: patarosan katuhu pikeun unggal bosen ngobrol. Anjeun mutuskeun pikeun diri patarosan nu teu perhatian anjeun jeung nu topik anjeun hoyong. Eta kudu geus lumangsung lila waktu ka tukang, yen lamun manéhna Terang manéhna ieu bade bed, manéhna teu sadar yén manéhna parawan. Sarta saprak anjeun kudu ati-ati. Tapi sacara prinsip, anjeun katuhu, ieu topik perlu sensitipitas.

Thank you for your comment.

Loba di antarana anu hadir di pasamoan kahiji. Lamun anjeun sorangan nu siap pikeun nembongkeun saperti jeroan, anjeun jeung jalma séjén bisa nanya. Tapi nu diajak ngobrol pisan brazenly jeung kalawan bébas ngeunaan subjék anu intim atawa vaulted. hal kagok mangka ngagambarkeun leuwih, komo nu karek kapanggih Pangaweruh. Hal anu penting pikeun rupa patarosan: sok jeung ngan nyaritakeun leutik sajarah industri, terus nanya kitu. Jumlah: Anjeun bisa ngagambarkeun pangbadagna anjeun implengan. ieu mah standar"Calon"patarosan, jeung karya incredibly ogé. Kuring kudu ngomong yén ieu kuesioner bakal kungsi diulang deui tanpa kudu nyebutkeun hiji kecap. Jigana hal anu penting anu angkét anu tos leuwih jeung emosi wirahma, jeung loba perhatian ka isu aspék emosi.




video chat kamar online pikeun free video Dating online no ngadaptar bébas video Bobogohan jeung katresna video chat for geus dewasa video chats pasangan video ngobrol jeung katresna tanpa ngadaptar Chatroulette tanpa iklan online chat roulette video bobogohan Chatroulette for free tanpa pendaftaran