Taun Junior Ratu video pikeun dunya Dating

Éta kumaha maranéhanana murag asih

Madchenjahre einer Konigin mangrupakeun Austria film tina taun ku Ernst MatrioskiDina film ieu, a diaransemén tina matrix tina ngaran nu Sarua, filmed dumasar kana Comedy taun ku Sylvia Anna, Romy Schneider muterkeun hiji ngora Ratu Victoria. Film nu mintonkeun kumaha loba barudak leuwih Ratu Britania raya miboga, jeung kumaha lur albert ahirna ragrag di sunda jeung panganten awewe, ngan kawas anjeun panasehat. Nu premieres anu leuwih badag. Désémber di Cologne jeung. désémber di Vienna. Karakter Victoria ieu digambarkeun dina hiji pisan playful jeung menawan luhur, mintonkeun hiji hayang weruh, panasaran jeung gadis calakan, kitu ogé hiji rawan wanoja ngora anu bakal diajar loba saterusna, hiji poé, kira-kira Ratu Britania.

Tapi, manéhna hayang sugan nya guru alus anu alus pikeun anjeun.

Kawas hormat, sanajan kitu, ieu ngusulkeun yén manéhna kudu nikah, manéhna jeung kuda-dicokot kenop di Paris nempo"objék ngabandingkeun". Tapi, eta mimiti hujan beurat ti kota palabuan Dover, jeung salaku hasil hiji, Ratu ngajadikeun Pangeran albert tina Saxe-Coburg jeung Butler jeung anggota kulawargana dina kasus restoran di Sost, di mana manéhna réngsé nepi. Dua di antarana diajar nyaho, jeung maranehna sok teu nyaho anu sipatna sabenerna. Tapi Victoria owes ka salakina sacara birthday partéi di London isuk ieu. Albert, anu teu sabenerna hadir pihak manéhna hayang, convinces na city Council. Ku alatan éta, narima ondangan of Meunangna, tapi singa kaasup. Ieu téh cukup heran we ningali Ratu, gadis jeung saha nu anyar Bupati taunted tadi peuting.

Enya, tapi teu heran lamun maranéhanana pamustunganana manggihan kecap"Enya".

Sacara serius, Matrioska ménta hiji diaransemén tina film nya, di mimiti, Sonja Ziemann. dina peran tokoh utama. Di hiji dinner di Munich di Vier Jahreszeiten hotel, nu diwakilan ku Magda Schneider, putri nya Romi jeung Matrioshka, maranéhanana mutuskeun tanpa salajengna upacara dina peran Ratu ngora keur dirina. Peter Umur datang salaku salah sahiji calon ka kawinan pikeun salah sahiji kahiji appearances dina pilem. Ieu filmed di lab Shivering, di Pfister, Wally, di Vienna jeung sakuliling anak. Distribution film ieu diatur ku Adipati-Film GmbH ngaliwatan UFA-Filmverleih GmbH. Vérsi basa inggris, dubbed di Amérika Sarikat, ieu sebaran ku Walt Disney sacara Buena Vista pausahaan distribution. Film bisa dianggap hiji jenis harbinger of film"banci", nu ieu diawaskeun jeung sarua aktris dina peran nu sarupa jeung jeung sarua Diréktur, jeung itungan nu sarua: a biopic ngeunaan daulat, layeut film jeung film costume.




video chat roulette tanpa ngadaptar bébas chatroulette sex video Bobogohan video chat Bobogohan web chat roulette awéwé hayang papanggih bobogohan awewe Dating online tanpa video video chat free registration video chat kamar siaran online