Top loka Pikeun berkomunikasi Jeung asing: Basa jaringan Sosial

nagara, jeung aya basa pikeun diajar

Pikeun make sagala fitur loka Nu, anjeun kudu ngadaptar jeung Asup ka akun anjeun dina lokaMilih jaringan sosial anjeun asup Ka dina: jaringan sosial nyambung Urang ti leuwih ti nagara. Pamanggih loka ieu basajan: pamaké Nyerat hiji kalimah atawa talatah Ngeunaan basa maranehna keur diajar, Jeung pangrojong basa cék jeung Corrects ucapan, tatabasa jeung éjahan, Jeung kasalahan, lamun nu mana Wae nu. nu paling populér tags nu Aya di luhur. Anjeun oge bisa nyieun babaturan Dina loka. Aya dua cara pikeun make Jaringan: hiji dibayar jeung hiji bébas.

Nu kadua salah ngidinan anjeun Pikeun diajar ngan dua basa Jeung make aya leuwih ti Éntri dina laptop anjeun.

Mayar eusi nu ngandung hiji Nu taya jumlah talatah jeung Basa, jeung di waktu nu Sami geus diidinan masangkeun poto Jeung ninggalkeun koméntar dina format. gumantung kosa kata, komunikasi, jeung Saeutikna minimal pangaweruh tina basa asing. Jaringan sosial geus kabuka saprak Jeung ayeuna nawarkeun wasa ka Basa, kaasup basa perancis, Jepang, Swédia, italia, Cina, jeung jerman.Sadaya kecap anyar anu disimpen Dina profil anjeun.

Iwal sajaba ti éta, anjeun Kalawan bébas bisa komunikasi jeung Ngalebetkeun ditulis analitis tulak.

Anjeun bisa ngagantelkeun hiji tag Ka catetan anjeun

Fitur utama loka nyaeta komunikasi Di jerman, Amerika, atawa Inggris.

Jang ngalampahkeun ieu, loka nawarkeun Bébas palajaran dina hiji topik Anyar, topik sora, pikeun ngawates Monologues jeung wawancara jeung selebriti.

Loba masarakat nu make jaringan salila.

Aya jalma anu teu leuwih Resep reureuh grammar, Enya jeung. A loka pikeun manggihan kontak Dumasar kana bursa basa sunda.

Ayeuna, babaturan ti nagara nu sadia.

Leuwih ti basa, kaasup Éropa Jeung Asia.

Lengkep bébas jaringan sosial.

Anjeun bisa ngadaptar di dieu liwat. Pikeun komunikasi, aya hiji forum Jeung ngobrol, anjeun bisa milih Ti pasangan sorangan. Anjeun bisa milih hiji jalma Dumasar kana umur jeung gender, Atawa nangtukeun hiji nagara husus. Sumberdaya sok lalajo nu sadia Online, tapi batur teu ayeuna Dina loka. Ngeunaan kudu ngadaptar jeung milih Pasangan pikeun komunikasi dina atawa. Sumberdaya masih metot kanyataan nu Ngidinan anjeun manggihan pangrojong basa Anjeun keur learning di kota anjeun. Jalan dieu, anjeun meunang hiji Tambahan kasempetan pikeun interaksi jeung Batur nyanghareupan-ka-beungeut. Anjeun oge bisa ngagambar anjeun Sorangan basa ditulis dina loka. Sanggeus ngadaptar dina loka, anjeun Baris nempo hiji search gancang Pikeun narasumber asli. Anjeun bisa milih hiji penyiar Dumasar kana umur jeung gender. Dina sumberdaya, anjeun bakal geura-Giru bisa ditawarkeun jalma kontak Dina Skype atawa.

Kauntungan utama tina loka anu Ngan komunikasi.

Di dieu, nyarita, jeung teu Fokus teuing dina kasalahan gramatikal. Nu anyar, jaringan sosial pikeun Komunikasi dina basa asing ayeuna Aya kira-kira, pamaké ti nagara. Loka bayaran perhatian husus pikeun Diajar basa inggris: aya kursus Pikeun beginners, kitu ogé kursus Pikeun maranéhanana anu hayang dilegakeun Maranéhanana kosakata jeung ngaronjatkeun grammar. Sajaba ti éta, mangpaat artikel Nu diterbitkeun pikeun ngabagikeun, jeung Aya hiji forum di mana Anjeun bisa manggihan hiji jalma Pikeun diajar Cina, arab, korea, Jeung basa séjén. Pribadi plus - jeung salaku guru.

Service nawarkeun leuwih ti urang Aktif, chats di mana anjeun Bisa ngabahas panganyarna musik, olahraga, Warta, jeung ngan pikeun nyambung Jeung jelema ti sakumna dunya.

Jeung ieu utama Éropa jeung Asia basa. Optionally, anjeun bisa komunikasi via Téks, nu bakal mantuan anjeun Ngawasaan basa sunda ditulis. A loka pikeun pamaké maju Tina basa asing. Masarakat nu teu ngan bisa Mantuan anjeun manggihan jeung kabogoh Babaturan sakuliah dunya, tapi ogé Nawarkeun anjeun rupa-rupa kagiatan Jeung rapat. Service bakal jadi pohara kapaké Pikeun imigran di pondok kahirupan Hiji jalma anu bisa meunangkeun Ka kontak anyar jeung manggihan kota. Loka bakal mantuan anjeun latihan Basa anjeun kaahlian. Dina utama kaca, anjeun bisa Langsung pilih interface basa: inggris, Perancis, rusia, jeung spanyol. Kontak person anjeun nyandak sareng Anjeun: gender, basa asli, basa tarjamahan. Sajaba ti éta, aya bagian Forum, Artikel, Ondangan. Pikeun komunikasi, anjeun kudu ngadaptar Dina loka.

Ieu teu hiji jaringan sosial, Tapi ngobrol program pikeun alat Mobile nu nawarkeun pikeun komunikasi Jeung batur via téks jeung Talatah sora dina leuwih ti basa.

Pilihan ieu ngidinan anjeun teu Ngan pikeun ngajarkeun cara ngucapkeun, Tapi ogé pikeun ngumpulkeun bahan Pangajaran basa audio, kecap, frasa, Gambar ti databés anjeun. A loka pikeun maranéhanana anu Leuwih di ni mat berkomunikasi Jeung real guru basa inggris. Eta teu saukur ngeunaan practicing Diomongkeun jeung learning.

Jang ngalampahkeun ieu, milih target Basa dina loka, pilih guru Anjeun keur ngahudang jeung aya Rébuan propil jeung biografi, jeung Milih hiji palajaran husus waktu.

Loka ngabogaan aplikasi mobile. Komunikasi sareng guru saluran TV Jeung pindah ka format video. Jaringan ngahimpun urang ti leuwih Ti nagara, kaasup leuwih ti basa. Anjeun bisa ngadaptar dina loka Liwat, aya hiji kasempetan pikeun Ngundeur aplikasi pikeun alat mobile. Gancang ngadaptar.

Sakali anjeun nampa profil anjeun, Anjeun bisa geura mimitian néangan Babaturan anyar.

Komunikasi tiasa via live chat atawa. Loka ngabogaan leuwih ti juta Pamaké nu kadaptar jalma nu Narima hiji full bursa basa, Kursus-kursus jeung guru, jeung Latihan paguneman jeung narasumber asli. Salian talatah, aya hiji bagian Jeung artikel. Komunikasi téh dilumangsungkeun dina leuwih Ti basa, kaasup Eropa, arab Jeung Asia.




Chatroulette video chat roulette plus jeung katresna lalajo video chats ngajajah kaca mah chat video online pikeun free tanpa pendaftaran awewe wanting ka nepungan anjeun video Skype Dating bébas lalajo video familiarity video chat kamar Bobogohan chat roulette plus